Billede af Lindebjerg Design Vitrine produktion

Vores Produktion

Etiske perspektiver

Et vigtigt element er det etiske aspekt af vores produktion. Vi samarbejder med et snedkerværksted i Polen, hvor gode arbejdsvilkår, passion og solidt håndværk er en del af det gode samarbejde. Værdien af ​​vores møbler er baseret på den slags perfektionisme, der beror på en passioneret tilgang til både traditioner og håndværk.

‘Det er en arv, vi er stolte af at videreføre. Faktisk nyder vi at se tilbage og trække på de ældgamle traditioner med håndværk. Dette fremgår af vores valg af materialer, som fyr og egetræ, og på den måde vi arbejder med dem ”

– Mona Henriksen

Håndværk med kvalitet og stolthed

Tro mod det skandinaviske design er håndværket solidt, og kvaliteten er høj. Derfor samarbejder vi med en partner, der sætter stor ære i deres håndværk. Det må ses og mærkes, at det er et møbel, der er lavet af mennesker, til mennesker.

Naturmateriale og massivt træ

Et andet element, der er vigtigt i det nordiske udtryk, er respekt for naturlige materialer. Derfor kan du nemt fornemme træets fine struktur under den malede overflade, og det giver en dejlig og smuk finish. Vores vitrineskabe er lavet af ædelt fyr og egetræ, hvilket sikrer både en høj kvalitet og samtidig giver skabene deres unikke og elegante udtryk.

‘Produktion er et spørgsmål om etiske regelsæt. Folk i dag er meget mere opmærksomme på de valg, de tager, som afspejler deres livsstil og værdisættet i deres hjem. Deres livsstil er mere præget af holdninger til økologi og Fair Trade, og de er omhyggelige, når de investerer i møbler, hvor familielivet leves’.

– Mona Henriksen