Broløkke

Danmarks smukkeste herregård
Broløkke Herregård
Broløkke Herregård ligger i et naturskønt område på Langeland

Indretning i elegant forening af tradition og moderne dansk design.

Broløkke Herregård blev i 2021 købt af en familie, som ønskede at skabe Danmarks smukkeste herregård. Med hjælp fra nogle af landets dygtigste arkitekter og lokale håndværkere, er Broløkke Herregård forvandlet til et magisk sted igen. Med stor respekt for eksisterende bygninger og landskab har de udviklet og projekteret de nye bygningsfaciliteter i de fornemme historiske rammer.

Dansk design på værelserne

Broløkke Herregård Color N4 grå
Væghængt vitrine N4 Color i lys varm grå i samspil med danske designklassikere

Der er lagt vægt på at indrette med danske designklassikere, der repræsenterer den stolte skandinaviske håndværkstradition, der kendes verden over.

Louise Riising fra Hey Home har stået for indretningen af værelserne og valgte den væghængte vitrine model N4 fra Color-serien. Denne vitrine serie er kendetegnet ved at have samme farve udvendig som indvendig og både hængsler og greb er i messing.

Klassiske farver til vitrineskabe

Vitrineskabene præsenteres smukt i kombination med de øvrige danske klassikere som Carl Hansen, FDB Møbler og Gubi. Farverne er nøje afstemt og udvalgt af Interior Designer Louise Riising Med reference til de nordiske almuefarver er valget af farver til vitrineskabene med til at bevare originaliteten i Broløkke Herregårds moderne og stilrene lejligheder.

Broløkke Herregård farvepalette
Indretningsdesigner Louise Riising fra Hey Home har valgt en smuk farvepallette til de væghængte vitrineskabe
Broløkke Herregård Color N4 Blå
Dyb blå væghængt vitrineskab i model N4 Color i smuk tidssvarende og stilfuld kombination med den dueblå væg, sofa med matchende puder fra Eline Engen samt klassiske spisestol fra Carl Hansen
Broløkke Herregård Color N4 Grøn
Almuefarverne præger værelserne på Broløkke Herregård. Kombineret med lidt moderne touch som gulvlampen fra Frama og loftlampen fra Gubi
Samarbejde med Lindebjerg Design

Lindebjerg Design samarbejder med professionelle på tværs af brancher og lande. Har du et projekt, som du vil drøfte med os, så ring på +45 26 40 00 81 eller kontakt os.

Andre cases
Jul i Ordrup
Få kvadratmeter – stor julestemning
Workspace
Besøg Kreativ Direktør Katrin Bååths Studio
Scroll to Top